Gemeenschapshuis
De Vurherd

De Vurherd is het gemeenschapshuis van Lierop, één van de vier kerkdorpen van Someren. De Vurherd biedt repetitie- en vergaderruimten aan verenigingen die niet over een eigen accommodatie beschikken. Daarnaast worden in De Vurherd regelmatig zowel sociaal-culturele als commerciële activiteiten georganiseerd.

Een daarvan is de Dorpskwis.

De Dorpskwis wordt gespeelt op 30 oktober. De kwisboeken worden uiterlijk om 19:00 uur ingeleverd waarna vanaf 20:00 weer een fantastisch feest gevierd word in de zaal van de Vurherd.

Op 4 november wordt door de fanfare en slagwerkgroep een bierproeverij georganiseerd

Ze halen de beste biertjes en de lekkerste wijnen naar de Vurherd. Naast deze heerlijke hapjes en drankjes geniet je natuurlijk ook van de fanfare, slagwerkgroep en de koepelbloazers!

Natuurlijk vieren we dit jaar ook weer Carnaval

De onthullingen van onze nieuwe (jeugd)hoogheden vinden plaats op d’n elfde van d’n elfde (11 november). Hoe carnavalesk wil je het hebben?

In de tot feesttent omgebouwde zaal de Vurherd zal vanaf 18.15 uur de sjow voor de jeugd starten en vanaf 20.30 uur ongeveer zullen de onthullingen van de “grote” hoogheden van start gaan.
Zodra iedereen bekend is zal er nog even flink gefeest worden tot in de late uurtjes.

HOUD VERDER 15 OKTOBER, 19 NOVEMBER EN 17 DECEMBER VRIJ VOOR ONS WINTERCAFÉ

Verder informatie hierover volgt maar dit beloven gezellige zondagmiddagen te worden onder het genot van een gezellig muziekje en een lekker hapje en drankje.

  

De Vurherd is op zoek naar een assistent beheerder

Wil jij in de avonduren wat bijverdienen en ben jij erg klantvriendelijk en flexibel inzetbaar voor ongeveer 7 uur per week dan is deze baan zeker wat voor jou. In deze functie is het de bedoeling dat jij op sommige avonden (of delen daarvan) zorgt dat alles voor onze bezoekers goed geregeld is en dat zij met een tevreden gevoel de Vurherd verlaten.

Heb je vragen of heb je direct belangstelling, neem dan contact op met:
Beheerster José vd Bogaard: beheerder@devurherd.nl of op 06-22149580.
Voorzitter Jan-Willem Neervens: jwneervens@kpnmail.nl of op 06-5512878

Voor alle inwoners van Lierop

Contact

Offermansstraat 10
5715 AN Lierop

José van den Bogaard
06 - 22 14 95 80
0492 - 33 1673

In het hele gebouw is draadloos internet beschikbaar. Diverse ruimten zijn voorzien van presentatie-faciliteiten zoals licht-en geluidsinstallatie of beamer en scherm. De ruimten zijn te huur voor vergaderingen, voorstellingen, repetities en activiteiten. Kijk onder Reserveren voor de mogelijkheden en huurprijzen.

Gemeenschapshuis De Vurherd wordt gerund door de Beheersgroep die samen met de beheerder er naar streeft in een ontspannen en gastvrije sfeer mensen in de Lieropse gemeenschap bij elkaar te brengen. Zo kunt u in de foyer D’n Herd terecht om bij te buurten onder het genot van een kop koffie, thee, fris of een borrel.

De beheersgroep is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van De Vurherd. De beheersgroep valt onder verantwoordelijkheid van Dorpsoverleg Lierop

 

Openingstijden foyer:

Buiten deze tijden is het ook mogelijk om een ruimte te reserveren.

Maandag: 20.00 – 23.00 uur
Dinsdag: 20.00 – 23.00 uur
Woensdag: 20.30 – 23.00 uur
Donderdag: 20.00 – 23.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: 19.00 – 23.00 uur

Vakantiesluitingen:

9 en 10 april: Pasen
27 april: Koningsdag
5 mei: Bevrijdingsdag
18 mei: Hemelvaart
28 en 29 mei: Pinksteren
22 juli t/m 21 augustus: Zomervakantie
17 en 18 september: Lierop Kermis
25 en 26 december: Kerstmis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ik heb een vraag!